Virtuella Mötesrum

Vi upplever nu alla gemensamt i Sverige och världen effekterna av spridningen av Covid-19/Corona i våra dagliga liv såväl privat som i arbetslivet. STV vill bidra med det vi kan för att underlätta situationen och erbjuder därför våra uppskattade virtuella mötesrum kostnadsfritt under 6 månader. Vi bistår gärna också med såväl rådgivning som konkreta lösningar för att stödja er organisation under denna extraordinära situation.

STV erbjuder ett samarbetsverktyg för att stödja ett effektivt arbete på distans under denna extraordinära situation! Virtuella mötesrum kostnadsfritt i 6 månader

Smart Meeting Virtuellt mötesrum?

Smart Meeting Virtuellt mötesrum sätter dig och dina kontakter i samma rum. Den eliminerar inte bara geografiska avstånd, utan länkar samman er även om ni använder olika enheter. Fyll i era uppgifter nedan så tar vi kontakt för ett konkret samtal hur vi kan stödja er.

Behöver ni även:

Videokonferenssystem till hemmakontor eller konferensrum?

STV har system tillgängliga fungerande med Cisco, Microsoft, Google för snabb leverans ut till er . Fyll i era uppgifter nedan så tar vi kontakt för ett konkret samtal hur vi kan stödja er.


Rådgivning/Utbildning

Behöver stöd och bollblank hur ni skall lösa situationen hos er, fyll i era uppgifter nedan så tar vi kontakt för ett konkret samtal hur vi kan stödja er.

Vill du ta del av virtuella mötesrum kostnadsfritt under 6 månader?

Fyll i dina uppgifter så kontakter vi dig!

Vilka lösningar är ni intresserade av?